Сонта - ТРЛ "Бачка" Мушкарци Штампање

1.коло Сомбор - Сонта 41 - 44
2.коло Сонта - Борац 29 - 26
3.коло Сомборелектро - Сонта 30 - 28
4.коло Сонта - Русин 31 - 31
5.коло Спартак Војпут 2 - Сонта 44 - 28
6.коло СЛОБОДАН - Сонта -
7.коло Сонта - Граничар 30 - 29
8.коло Далматинац - Сонта 48 - 17
9.коло Сонта - Графичар 21 - 27
10.коло Сонта - Сомбор 25 - 29
11.коло Борац - Сонта 30 - 18
12.коло Сонта - Сомборелектро 20 - 30
13.коло Русин - Сонта 42 - 27
14.коло Сонта - Спартак Војпут 2 30 - 36
15.коло Сонта - СЛОБОДАН -
16.коло Граничар - Сонта 23 - 20
17.коло Сонта - Далматинац 34 - 48
18.коло Графичар - Сонта 38 - 28