Сомборелектро - ТРЛ "Бачка" Мушкарци Штампање

1.коло Сомборелектро - Русин 26 - 26
2.коло Спартак Војпут 2 - Сомборелектро 32 - 25
3.коло Сомборелектро - Сонта 30 - 28
4.коло Граничар - Сомборелектро 23 - 25
5.коло Сомборелектро - Далматинац 28 - 30
6.коло Графичар - Сомборелектро 17 - 11
7.коло Сомборелектро - Сомбор 33 - 29
8.коло Борац - Сомборелектро 28 - 22
9.коло Сомборелектро - СЛОБОДАН -
10.коло Русин - Сомборелектро 37 - 30
11.коло Сомборелектро - Спартак Војпут 2 28 - 25
12.коло Сонта - Сомборелектро 20 - 30
13.коло Сомборелектро - Граничар 26 - 31
14.коло Далматинац - Сомборелектро 30 - 22
15.коло Сомборелектро - Графичар 36 - 31
16.коло Сомбор - Сомборелектро 19 - 31
17.коло Сомборелектро - Борац 0 - 10
18.коло СЛОБОДАН - Сомборелектро -