Сомборелектро - ЛМК РСВ 16 - јесен М16 - АШтампање

1.коло 28/11/20 11:30 Сомборелектро - Црвенка 6 - 17
2.коло 14/11/20 10:40 Сомборелектро - Сомбор 14 - 10
3.коло 18/10/20 10:40 Апатин - Сомборелектро 14 - 14
4.коло Сомборелектро - ПИК Пригревица -
5.коло 28/11/20 09:50 Сивац 69 - Сомборелектро 12 - 12
6.коло 18/10/20 12:20 Црвенка - Сомборелектро 33 - 9
7.коло Сомбор - Сомборелектро -
8.коло 14/11/20 13:10 Сомборелектро - Апатин 10 - 0
9.коло 01/11/20 12:20 ПИК Пригревица - Сомборелектро 17 - 10
10.коло 01/11/20 10:40 Сомборелектро - Сивац 69 8 - 17