Сомбор - ЛМК РСВ 16 - јесен М16 - АШтампање

1.коло 18/10/20 13:10 Сомбор - Сивац 69 0 - 10
2.коло 14/11/20 10:40 Сомборелектро - Сомбор 14 - 10
3.коло 01/11/20 09:50 Сомбор - Црвенка 8 - 24
4.коло 01/11/20 11:30 Сомбор - Апатин 10 - 0
5.коло 18/10/20 11:30 ПИК Пригревица - Сомбор 10 - 0
6.коло 14/11/20 12:30 Сивац 69 - Сомбор 26 - 20
7.коло Сомбор - Сомборелектро -
8.коло 28/11/20 13:10 Црвенка - Сомбор 19 - 7
9.коло Апатин - Сомбор -
10.коло 28/11/20 10:40 Сомбор - ПИК Пригревица 5 - 24