Потисје Плетекс - ЛМК РСВ 16 - јесен М16 - БШтампање

1.коло 12/12/20 09:50 Потисје Плетекс - Врбас 0 - 10
2.коло 31/10/20 09:50 Хајдук - Потисје Плетекс 10 - 0
3.коло 14/11/20 11:30 Потисје Плетекс - Спартак (м) 0 - 10
4.коло Кикинда Grindex - Потисје Плетекс -
5.коло 17/10/20 12:20 Потисје Плетекс - Војводина 0 - 10
6.коло 14/11/20 09:50 Врбас - Потисје Плетекс 10 - 0
7.коло 28/11/20 11:30 Потисје Плетекс - Хајдук 0 - 10
8.коло 17/10/20 09:00 Спартак (м) - Потисје Плетекс 10 - 0
9.коло 31/10/20 12:20 Потисје Плетекс - Кикинда Grindex 0 - 10
10.коло 28/11/20 09:50 Војводина - Потисје Плетекс 10 - 0