Врбас - ЛМК РСВ 16 - јесен М16 - БШтампање

1.коло 12/12/20 09:50 Потисје Плетекс - Врбас 0 - 10
2.коло 14/11/20 13:10 Војводина - Врбас 21 - 17
3.коло 12/12/20 11:30 Врбас - Хајдук 36 - 14
4.коло 28/11/20 09:00 Спартак (м) - Врбас 17 - 27
5.коло 28/11/20 12:20 Врбас - Кикинда Grindex 10 - 0
6.коло 14/11/20 09:50 Врбас - Потисје Плетекс 10 - 0
7.коло 17/10/20 10:40 Врбас - Војводина 15 - 24
8.коло 31/10/20 09:00 Хајдук - Врбас 15 - 35
9.коло 31/10/20 11:30 Врбас - Спартак (м) 36 - 15
10.коло 17/10/20 13:10 Кикинда Grindex - Врбас 11 - 21