Распоред утакмица - Прва лига ''Војводина''

2022/2023
(Архива)
Мушкарци Жене

Мушкарци


1. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
1
Лавови БП
Бачка Паланка
Славија
Нови Сад
Бачка Паланка 17/09/2022
20:30
2
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Младост ТСК
Бачки Јарак
Банатски Карловац 17/09/2022
18:00
3
Војвода Степа
Војвода Степа
Јединство
Нови Бечеј
Српска Црња 18/09/2022
16:00
4
Јабука
Јабука
Металац
Футог
Јабука 17/09/2022
19:00
5 Шид 18/09/2022
19:00
6
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Мол 18/09/2022
19:00

2. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
7
Славија
Нови Сад
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Нови Сад 24/09/2022
18:00
8
Лавови БП
Бачка Паланка
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Бачка Паланка 23/09/2022
20:00
9
Младост ТСК
Бачки Јарак
Војвода Степа
Војвода Степа
Темерин 24/09/2022
18:00
10
Јединство
Нови Бечеј
Јабука
Јабука
Нови Бечеј 25/09/2022
19:30
11
Металац
Футог
Футог 24/09/2022
18:30
12 Сечањ 25/09/2022
18:00

3. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
13
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Славија
Нови Сад
Банатски Карловац 01/10/2022
18:00
14
Војвода Степа
Војвода Степа
Лавови БП
Бачка Паланка
Српска Црња 30/09/2022
20:00
15
Јабука
Јабука
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јабука 01/10/2022
18:30
16
Јединство
Нови Бечеј
Шид 02/10/2022
19:00
17
Металац
Футог
Мол 01/10/2022
19:00
18
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Нова Пазова 01/10/2022
18:00

4. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
19
Славија
Нови Сад
Нови Сад - Слана бара 08/10/2022
18:00
20
Лавови БП
Бачка Паланка
Јабука
Јабука
Бачка Паланка 08/10/2022
19:30
21
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Војвода Степа
Војвода Степа
Банатски Карловац 07/10/2022
19:00
22
Младост ТСК
Бачки Јарак
Спортска хала Темерин 08/10/2022
17:00
23
Јединство
Нови Бечеј
Нови Бечеј 09/10/2022
19:00
24
Металац
Футог
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Футог 08/10/2022
18:30

5. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
25
Војвода Степа
Војвода Степа
Славија
Нови Сад
Српска Црња 21/10/2022
20:00
26
Лавови БП
Бачка Паланка
Шид 22/10/2022
18:00
27
Јабука
Јабука
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јабука 22/10/2022
19:00
28
Младост ТСК
Бачки Јарак
Мол 22/10/2022
19:00
29
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Јединство
Нови Бечеј
Нова Пазова 21/10/2022
21:00
30
Металац
Футог
Јаша Томић 23/10/2022
18:00

6. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
31
Славија
Нови Сад
Металац
Футог
Нови Сад - Слана бара 29/10/2022
18:00
32
Лавови БП
Бачка Паланка
Бачка Паланка 29/10/2022
19:00
33
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац 30/10/2022
17:00
34
Војвода Степа
Војвода Степа
Јабука
Јабука
Српска Црња 28/10/2022
20:00
35
Младост ТСК
Бачки Јарак
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Темерин 29/10/2022
20:00
36
Јединство
Нови Бечеј
Нови Бечеј 30/10/2022
18:00

7. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
37
Јабука
Јабука
Славија
Нови Сад
Јабука 06/11/2022
18:00
38
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Лавови БП
Бачка Паланка
Нова Пазова 05/11/2022
19:00
39
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Кикинда, СЦ"Језеро" 05/11/2022
16:00
40
Војвода Степа
Војвода Степа
Шид 04/11/2022
20:00
41
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јаша Томић 06/11/2022
18:00
42
Металац
Футог
Јединство
Нови Бечеј
Футог 06/11/2022
20:00

8. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
43
Славија
Нови Сад
Јединство
Нови Бечеј
Нови Сад 12/11/2022
18:00
44
Лавови БП
Бачка Паланка
Бачка Паланка 12/11/2022
19:00
45
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Банатски Карловац 12/11/2022
19:00
46
Војвода Степа
Војвода Степа
Српска Црња 13/11/2022
20:00
47
Јабука
Јабука
Јабука 13/11/2022
18:30
48
Младост ТСК
Бачки Јарак
Металац
Футог
Темерин 12/11/2022
20:00

9. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
49
Славија
Нови Сад
Шид 17/11/2022
18:00
50
Металац
Футог
Лавови БП
Бачка Паланка
Футог 20/11/2022
20:00
51
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јаша Томић 20/11/2022
18:00
52
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Војвода Степа
Војвода Степа
Нова Пазова 19/11/2022
21:00
53
Јабука
Јабука
Мол 19/11/2022
20:00
54
Јединство
Нови Бечеј
Младост ТСК
Бачки Јарак
Нови Бечеј 19/11/2022
19:00

10. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
55
Славија
Нови Сад
Младост ТСК
Бачки Јарак
Нови Сад 26/11/2022
18:00
56
Лавови БП
Бачка Паланка
Јединство
Нови Бечеј
Бачка Паланка 26/11/2022
19:00
57
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Металац
Футог
Банатски Карловац 26/11/2022
19:00
58
Војвода Степа
Војвода Степа
Српска Црња 27/11/2022
15:00
59
Јабука
Јабука
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Јабука 26/11/2022
19:00
60 Шид 27/11/2022
18:00

11. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
61
Славија
Нови Сад
Ада 02/12/2022
19:00
62
Младост ТСК
Бачки Јарак
Лавови БП
Бачка Паланка
Замена домаћинства - Бачка Паланка 03/12/2022
19:00
63
Јединство
Нови Бечеј
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Нови Бечеј 04/12/2022
19:00
64
Металац
Футог
Војвода Степа
Војвода Степа
Футог 03/12/2022
18:30
65
Јабука
Јабука
Јаша Томић 03/12/2022
17:30
66
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Нова Пазова 03/12/2022
20:30

12. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
67
Славија
Нови Сад
Лавови БП
Бачка Паланка
Нови Сад - Слана бара 25/02/2023
18:00
68
Младост ТСК
Бачки Јарак
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Темерин 25/02/2023
18:00
69
Јединство
Нови Бечеј
Војвода Степа
Војвода Степа
Нови Бечеј 25/02/2023
19:00
70
Металац
Футог
Јабука
Јабука
Футог 25/02/2023
18:30
71 Јаша Томић 25/02/2023
19:00
72
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Нова Пазова 25/02/2023
20:30

13. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
73
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Славија
Нови Сад
Нова Пазова 04/03/2023
20:00
74
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Лавови БП
Бачка Паланка
Банатски Карловац 04/03/2023
19:00
75
Војвода Степа
Војвода Степа
Младост ТСК
Бачки Јарак
Српска Црња 05/03/2023
16:00
76
Јабука
Јабука
Јединство
Нови Бечеј
Јабука 04/03/2023
19:00
77
Металац
Футог
Шид 05/03/2023
19:00
78 Ада 04/03/2023
18:00

14. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
79
Славија
Нови Сад
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Нови Сад 19/03/2023
18:00
80
Лавови БП
Бачка Паланка
Војвода Степа
Војвода Степа
Бачка Паланка 17/03/2023
20:30
81
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јабука
Јабука
Темерин 19/03/2023
17:00
82
Јединство
Нови Бечеј
Нови Бечеј 18/03/2023
19:00
83
Металац
Футог
Футог 19/03/2023
18:30
84
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Јаша Томић 18/03/2023
18:00

15. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
85
Славија
Нови Сад
Јаша Томић 25/03/2023
18:00
86
Јабука
Јабука
Лавови БП
Бачка Паланка
Јабука 25/03/2023
19:00
87
Војвода Степа
Војвода Степа
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Српска Црња 26/03/2023
14:00
88
Младост ТСК
Бачки Јарак
Шид 25/03/2023
19:00
89
Јединство
Нови Бечеј
Ада 25/03/2023
19:00
90
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Металац
Футог
Нова Пазова 25/03/2023
20:30

16. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
91
Славија
Нови Сад
Војвода Степа
Војвода Степа
Нови Сад, СЛАНА БАРА 02/04/2023
18:00
92
Лавови БП
Бачка Паланка
Бачка Паланка 31/03/2023
20:30
93
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јабука
Јабука
Банатски Карловац 01/04/2023
19:00
94
Младост ТСК
Бачки Јарак
Темерин 01/04/2023
19:00
95
Јединство
Нови Бечеј
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Нови Бечеј 02/04/2023
19:00
96
Металац
Футог
Футог 01/04/2023
18:30

17. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
97
Металац
Футог
Славија
Нови Сад
Петроварадин 09/04/2023
17:30
98
Лавови БП
Бачка Паланка
Ада 08/04/2023
19:00
99
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Шид 07/04/2023
20:00
100
Јабука
Јабука
Војвода Степа
Војвода Степа
Јабука 07/04/2023
20:00
101
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Младост ТСК
Бачки Јарак
Нова Пазова 07/04/2023
20:00
102
Јединство
Нови Бечеј
Јаша Томић 09/04/2023
19:00

18. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
103
Славија
Нови Сад
Јабука
Јабука
Нови Сад, СЛАНА БАРА 23/04/2023
18:00
104
Лавови БП
Бачка Паланка
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Бачка Паланка 22/04/2023
19:30
105
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац 22/04/2023
19:00
106
Војвода Степа
Војвода Степа
Српска Црња 23/04/2023
19:00
107
Младост ТСК
Бачки Јарак
Темерин 22/04/2023
19:00
108
Јединство
Нови Бечеј
Металац
Футог
Нови Бечеј 23/04/2023
19:00

19. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
109
Јединство
Нови Бечеј
Славија
Нови Сад
Нови Бечеј 04/05/2023
20:00
110
Лавови БП
Бачка Паланка
Јаша Томић 29/04/2023
19:00
111
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Нова Пазова 29/04/2023
20:30
112
Војвода Степа
Војвода Степа
Ада 29/04/2023
18:00
113
Јабука
Јабука
Шид 29/04/2023
16:00
114
Металац
Футог
Младост ТСК
Бачки Јарак
СЦ "Гајдобра", Патријарха Павла ВВ, Гајдобра 30/04/2023
16:00

20. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
115
Славија
Нови Сад
Нови Сад 06/05/2023
18:00
116
Лавови БП
Бачка Паланка
Металац
Футог
Бачка Паланка 07/05/2023
19:30
117
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Банатски Карловац 07/05/2023
19:00
118
Војвода Степа
Војвода Степа
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Српска Црња 07/05/2023
19:00
119
Јабука
Јабука
Јабука 06/05/2023
19:00
120
Младост ТСК
Бачки Јарак
Јединство
Нови Бечеј
Темерин 06/05/2023
17:00

21. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
121
Младост ТСК
Бачки Јарак
Славија
Нови Сад
Темерин 15/05/2023
20:00
122
Јединство
Нови Бечеј
Лавови БП
Бачка Паланка
Нови Бечеј 13/05/2023
19:30
123
Металац
Футог
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Петроварадин 13/05/2023
20:00
124
Војвода Степа
Војвода Степа
Јаша Томић 14/05/2023
19:00
125
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Јабука
Јабука
Нова Пазова 13/05/2023
19:30
126 Ада 12/05/2023
19:00

22. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
127
Славија
Нови Сад
Нови Сад - Слана бара 19/05/2023
20:00
128
Лавови БП
Бачка Паланка
Младост ТСК
Бачки Јарак
Темерин - замена домаћинства 20/05/2023
18:00
129
Банатски Карловац
Банатски Карловац
Јединство
Нови Бечеј
Банатски Карловац 19/05/2023
20:00
130
Војвода Степа
Војвода Степа
Металац
Футог
Српска Црња 20/05/2023
19:00
131
Јабука
Јабука
Јабука 21/05/2023
18:00
132
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
Шид 20/05/2023
19:00

Жене


1. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
1
Раванград
Сомбор
Круле
Сивац
Сомбор
2
Спартак
Дебељача
Дебељача 24/09/2022
19:00
3
Младост
Српска Црња
Железничар 2
Инђија
Српска Црња 25/09/2022
18:00
4
Лаки
Црвенка
Пролетер (ж)
Зрењанин
Црвенка 25/09/2022
20:00
5
Словен
Рума
Рума
Рума
Рума 24/09/2022
20:00

2. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
6
Круле
Сивац
Рума
Рума
Сивац 08/10/2022
15:00
7
Раванград
Сомбор
Спартак
Дебељача
Сомбор
8
Младост
Српска Црња
Зрењанин, Медисон 08/10/2022
19:00
9
Железничар 2
Инђија
Лаки
Црвенка
Инђија 12/10/2022
20:30
10
Пролетер (ж)
Зрењанин
Словен
Рума
Зрењанин, Медисон 09/10/2022
13:00

3. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
11
Спартак
Дебељача
Круле
Сивац
Дебељача 15/10/2022
19:00
12
Младост
Српска Црња
Раванград
Сомбор
Српска Црња
13
Лаки
Црвенка
Црвенка 16/10/2022
17:00
14
Словен
Рума
Железничар 2
Инђија
Инђија - Замена домаћинства 19/10/2022
20:30
15
Рума
Рума
Пролетер (ж)
Зрењанин
Хртковци 15/10/2022
15:30

4. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
16
Круле
Сивац
Пролетер (ж)
Зрењанин
Сивац 23/10/2022
12:00
17
Раванград
Сомбор
Лаки
Црвенка
Сомбор
18
Спартак
Дебељача
Младост
Српска Црња
Дебељача 23/10/2022
18:00
19
Словен
Рума
Медисон, Зрењанин 22/10/2022
16:00
20
Железничар 2
Инђија
Рума
Рума
Инђија 23/10/2022
19:00

5. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
21
Младост
Српска Црња
Круле
Сивац
Српска Црња 29/10/2022
19:00
22
Словен
Рума
Раванград
Сомбор
Рума
23
Лаки
Црвенка
Спартак
Дебељача
Црвенка 30/10/2022
18:00
24
Рума
Рума
Хртковци 29/10/2022
20:00
25
Пролетер (ж)
Зрењанин
Железничар 2
Инђија
Медисон, Зрењанин 11/11/2022
19:45

6. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
26
Круле
Сивац
Железничар 2
Инђија
Сивац 06/11/2022
15:30
27
Раванград
Сомбор
Рума
Рума
Сомбор
28
Спартак
Дебељача
Словен
Рума
Дебељача 06/11/2022
18:00
29
Младост
Српска Црња
Лаки
Црвенка
Српска Црња 06/11/2022
18:00
30
Пролетер (ж)
Зрењанин
Медисон, Зрењанин 05/11/2022
20:00

7. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
31
Лаки
Црвенка
Круле
Сивац
Црвенка 13/11/2022
18:00
32
Пролетер (ж)
Зрењанин
Раванград
Сомбор
Зрењанин
33
Рума
Рума
Спартак
Дебељача
Сремска Митровица, ПСЦ "ПИНК" 13/11/2022
18:00
34
Словен
Рума
Младост
Српска Црња
Српска Црња - замена домаћинства 12/11/2022
18:00
35
Железничар 2
Инђија
Инђија 12/11/2022
17:00

8. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
36
Круле
Сивац
Сивац 20/11/2022
18:00
37
Раванград
Сомбор
Железничар 2
Инђија
Сомбор
38
Спартак
Дебељача
Пролетер (ж)
Зрењанин
Дебељача 20/11/2022
19:00
39
Младост
Српска Црња
Рума
Рума
Српска Црња 24/11/2022
20:00
40
Лаки
Црвенка
Словен
Рума
Црвенка 20/11/2022
20:00

9. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
41
Словен
Рума
Круле
Сивац
Хртковци 26/11/2022
19:30
42
Раванград
Сомбор
Зрењанин
43
Железничар 2
Инђија
Спартак
Дебељача
Замена домаћинства - ДЕБЕЉАЧА 28/11/2022
20:00
44
Пролетер (ж)
Зрењанин
Младост
Српска Црња
Медисон, Зрењанин 27/11/2022
18:00
45
Рума
Рума
Лаки
Црвенка
Хртковци 27/11/2022
16:30

10. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
46
Круле
Сивац
Раванград
Сомбор
Сивац
47
Спартак
Дебељача
Зрењанин, Медисон 11/03/2023
20:00
48
Железничар 2
Инђија
Младост
Српска Црња
Инђија 11/03/2023
16:00
49
Пролетер (ж)
Зрењанин
Лаки
Црвенка
Медисон, Зрењанин 12/03/2023
18:00
50
Рума
Рума
Словен
Рума
Рума 15/04/2023
20:00

11. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
51
Рума
Рума
Круле
Сивац
Рума 19/03/2023
16:00
52
Спартак
Дебељача
Раванград
Сомбор
Дебељача
53
Младост
Српска Црња
Српска Црња 18/03/2023
17:00
54
Лаки
Црвенка
Железничар 2
Инђија
Црвенка 18/03/2023
16:00
55
Словен
Рума
Пролетер (ж)
Зрењанин
Рума 19/03/2023
18:00

12. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
56
Круле
Сивац
Спартак
Дебељача
Сивац 26/03/2023
17:00
57
Раванград
Сомбор
Младост
Српска Црња
Сомбор
58
Лаки
Црвенка
Зрењанин 26/03/2023
11:30
59
Железничар 2
Инђија
Словен
Рума
Рума - Замена домаћинства 26/03/2023
18:00
60
Пролетер (ж)
Зрењанин
Рума
Рума
Зрењанин, Медисон 25/03/2023
18:00

13. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
61
Пролетер (ж)
Зрењанин
Круле
Сивац
Зрењанин, Медисон 31/03/2023
19:30
62
Лаки
Црвенка
Раванград
Сомбор
Црвенка
63
Младост
Српска Црња
Спартак
Дебељача
Српска Црња 02/04/2023
17:00
64
Словен
Рума
Рума 02/04/2023
20:00
65
Рума
Рума
Железничар 2
Инђија
Рума 31/03/2023
19:00

14. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
66
Круле
Сивац
Младост
Српска Црња
Сивац 08/04/2023
14:00
67
Раванград
Сомбор
Словен
Рума
Сомбор
68
Спартак
Дебељача
Лаки
Црвенка
Дебељача 09/04/2023
19:00
69
Рума
Рума
Зрењанин, Медисон 07/04/2023
19:30
70
Железничар 2
Инђија
Пролетер (ж)
Зрењанин
Инђија 26/04/2023
20:30

15. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
71
Железничар 2
Инђија
Круле
Сивац
Инђија 23/04/2023
16:30
72
Рума
Рума
Раванград
Сомбор
Рума
73
Словен
Рума
Спартак
Дебељача
Рума 23/04/2023
18:00
74
Лаки
Црвенка
Младост
Српска Црња
Црвенка 22/04/2023
18:00
75
Пролетер (ж)
Зрењанин
Зрењанин 20/04/2023
19:30

16. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
76
Круле
Сивац
Лаки
Црвенка
Сивац 29/04/2023
15:00
77
Раванград
Сомбор
Пролетер (ж)
Зрењанин
Сомбор
78
Спартак
Дебељача
Рума
Рума
Дебељача 29/04/2023
19:00
79
Младост
Српска Црња
Словен
Рума
Рума - Замена домаћинства 29/04/2023
18:00
80
Железничар 2
Инђија
Зрењанин 28/04/2023
19:30

17. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
81
Круле
Сивац
Зрењанин, Медисон 08/05/2023
21:00
82
Железничар 2
Инђија
Раванград
Сомбор
Инђија
83
Пролетер (ж)
Зрењанин
Спартак
Дебељача
Зрењанин, Медисон 07/05/2023
18:00
84
Рума
Рума
Младост
Српска Црња
Рума 05/05/2023
19:00
85
Словен
Рума
Лаки
Црвенка
Рума 04/05/2023
19:30

18. коло

# Домаћин Гост Место одигравања Време одигравања
86
Круле
Сивац
Словен
Рума
Сивац 14/05/2023
19:30
87
Раванград
Сомбор
Сомбор
88
Спартак
Дебељача
Железничар 2
Инђија
Инђија - Замена домаћинства 15/05/2023
20:30
89
Младост
Српска Црња
Пролетер (ж)
Зрењанин
Српска Црња 12/05/2023
19:30
90
Лаки
Црвенка
Рума
Рума
Рума - Замена домаћинства 14/05/2023
18:00