Славија дочекује Банатски Карловац у 2. колу ПРЛВ

У сусрет другом колу Прве лиге Војводина, одлучили смо се да од неколико интересантних утакмица преносимо утакмицу МРК Славија - РК Банатски Карловац, која ће се играти у недељу, 26.09.2021. године, са почетком у 17 часова. 
Капитен домаћина, Никола Јаковљевић, изјавио је да очекује повратак публике на трибине и додао: ''Публика је велики фактор, који значајно утиче на игру, поготову на младе играче, какве има наша екипа, сјајно је за рукомет да се публика поново враћа. Имамо младу и амбициозну екипу, прва жеља је да сачувамо статус прволигаша, а уколико се отвори нека могућност за бољи пласман, наравно да ћемо пробати то и да искористимо. Видели сте и сами да су резултати свих утакмица првог кола били на гол или два гола разлике, стога очекујем исту такву утакмицу и у другом колу, али наравно, ми као домаћини увек идемо на победу.
Тренер домаћина, Теодор Мајкић, рекао је да се нада што бржем повратку публике у пуном броју, због саме атмосфере у халама, те је истакао да је за популаризацију рукомета то изузетно важно. ''С обзиром на то да смо нови у Првој лиги, надам се очувању тог статуса, а од утакмице са Банатским Карловцем очекујем тешку и неизвесну борбу, али и прва два бода.''


У табору гостију из Банатског Карловца, који већ дуги низ година игра у прволигашком друштву, влада оптимизам и вера у успешан старт, након одложене утакмице првог кола.
Тренер Владан Михајловић није био превише расположен за дуго коментарисање, али је истакао да га веома радује повратак публике у спортске хале, као и то да су амбиције непромењене у односу на прошлу сезону и тичу се самог врха табеле. У утакмицу са Славијом гости улазе са јасним циљем да остваре победу.


По свему изреченом, јасно је да смо направили добар избор и да ће ово бити једна рукометна посластица у хали Слана Бара, у којој ћете моћи да уживате посредством ЛИНКА.