Најава утакмице Војвода Степа - Херцеговина

Са великом жељом и у нади да ће се ова сезона играти са присуством публике и са што мањим бројем одлагања услед заражености вирусом Ковид 19, започињемо праксу преношења утакмица Прве лиге Војводина, са циљем да рукомет у Војводини приближимо свим љубитељима нашег спорта. Актере утакмице првог кола питали смо о почетку такмичења, амбицијама, публици и супарнику у првом колу.


- Радује нас поцетак сезоне и повратак публике у спортске хале. Верујемо да су, као и ми на терену, они који дају подршку нама и другим спортистима, такође жељни такмичења и спортског надметања. Амбиције у овој сезони везане су за горњи део табеле, како бисмо са сигурношћу избегли неугодну борбу за опстанак. У дуелу са Херцеговином очекујем тешку и резултатски неизвесну утакмицу, изјавио је Миленко Вујовић, лево крило домаћина из Војводе Степе.


- Почетак сезоне у овим условима ме радује. Било би сјајно да се публика у потпуности врати у дворане. Ми спортисти знамо како је тешко играти без присуства гледалаца. Подмладили смо тим и даћемо шансу нашим младим играчима. Наравно, желимо да се заджзимо у рангу у ком се такмичимо. Играмо против екипе која је састављена од искусних играћа, који су играли у вишим ранговима, те стога очекујем борбен и неизвестан дуел, али се надам победи и освајању бодова, рекао је тренер гостију, Дарко Ивковић.


Утакмицу, која се игра у Српској Црњи, можете пратити путем ЛИНКА