Југовић савладао Пролетер и освојио Куп Војводине

Рукометни клуб Југовић из Каћа освојио је трофеј намењен победнику Купа Војводине, након што је савладао РК Пролетер из Зрењанина, у неизвесној утакмици са узбудљивом завршницом и постигнутим голом за победу свега неколико секунди пре краја 26:25 (14:14).
Утакмица је била прилично уједначена од почетка до краја. Каћани су успели да надокнаде рани заостатак у резултату и на одмор оду са изједначеним резултатом, а након тога се играло у већини случајева ''гол за гол'' све до самог краја, када Југовић успева да поведе. Баш као што су прошле године Зрењанинци имали среће у финалу и победили голом пред сам крај утакмице, ове године им је фортуна окренула леђа, па је шут Драгољевића уз доста среће завршио иза леђа Гаћиновића.
За најбољег голмана финалне утакмице проглашен је Борислав Миловановић из редова Југовића, док је најбољи играч био његов саиграч и стрелац победоносног гола, Здравко Драгољевић, а најбољи стрелац Давид Пешић (10) из редова Пролетера. Честитамо свим учесницима и желимо пуно спортске среће и успеха у 2021. години.