РК Петроварадин освајач Купа Војводине за жене

Рукометашице Петроварадина освојиле су титулу победника Купа Војводине, победивши екипу Панчева у узбудљивој утакмици, са пуно преокрета, али и грешака, које су биле узроковане важношћу овог меча. Прво полувреме завршено је нерешеним резултатом, као што је и цела утакмица била уједначена, али половином другог полувремена екипа Панчева прави разлику од чак 5 голова предности (14:19) и тада се чинило да ће екипа Петроварадина клонути духом и препустити победу ривалкама.
Ипак, да је спорт нешто посебно и да се победник проглашава тек после последњег звука сирене, доказале су играчице Петроварадина, које су се бориле, нису посустајале и упркос томе што им није ишло од руке и што су наилазиле на одличну голманку гостију, успеле су да се резултатски врате у меч и на крају остваре тријумф 25:21 (11:11) и упишу своје име на листу освајача Купа Војводине, што је свакако велики успех за овај клуб.
За најбољу играчицу финалне утакмице проглашена је Андреа Мијаиловић из РК Петроварадин, док су најбољи стрелац, Валентина Божиновић (10) и најбољи голман, Дијана Балабан, из редова ЖРК Панчево.
Честитамо освајачима и финалистима и желимо им пуно спортске среће и добро здравље у наставку сезоне у 2021. години.