Одржан састанак и жреб за бараж клубова трећих лига

У просторијама Рукометног савеза Војводине, одржан је састанак са клубовима, који ће играти у баражу и борити се за попуну Друге рукометне лиге "Север" за мушкарце. Представници екипа РК "Сента", РК "ЖСК 1955", ОРК "Црепаја" и МРК "Раднички" су извукли такмичарске бројеве и договорили детаље везане за одигравње утакмица.

Распоред утакмица је следећи:

Утакмица број 1 између екипа РК „ЖСК 1955“ из Жабља и МРК „Раднички“ из Ковина биће одиграна у Жабљу, у суботу 19. септембра 2020. године са почетком у 18:00 часова.

Утакмица број 2 између екипа РК „Сента“ из Сенте и ОРК „Црепаја“ из Црепаје биће одиграна у Жабљу, у суботу 19. септембра 2020. године са почетком у 20:00 часова.

Утакмица број 3 између победника утакмице бр. 1 и победника утакмице бр. 2 биће одиграна у Жабљу, у суботу 26. септембра 2020. године са почетком у 19:00 часова.

Утакмицe се играју у складу са Међународним Правилима рукометне игре, као и позитивним прoписимa Рукометног савеза Србије у трајању од 2 х 30 минута. У полуфиналним утакмицама, у случају да резултат после тог времена буде нерешен, приступиће се извођењу седмераца, све док се не добије победник. У финалној утакмици, у случају да резултат после тог времена буде нерешен, играће се продужетак у трајању од 2 х 5 минута. Уколико резултат и после продужетка остане нерешен, приступиће се извођењу седмераца, све док се не добије победник.

Без обзира на мере, које у време одигравања утакмица буду на снази, ове утакмице ће бити одигране без присуства публике, а све ће се преносити путем "live stream" о чему ће сви љубитељи рукомета бити благовремено обавештени.