РСВ у посети Кампу Шампиона у Крупњу

Као и претходних година, у Крупњу, под будним оком тренерског тима, одржава се рукометни Камп Шампиона, чији је организатор и иницијатор РК Војводина из Новог Сада. У условима који су одлични за рад и усавршавање спортиста, у капацитетима крупањског хотела и спортских игралишта на отвореном и у затвореном простору, окупили су се девојчице и дечаци, који вредно тренирају и сањају о томе да ће једног дана и они постати шампиони. Укупно 64 учесника из Новог Сада, Црвенке, Темерина, Сивца, Врбаса, Апатина, Жабља, Смедерева и Београда, вредно ради и дружи се, док се о њиховом раду брину тренери Борис Ројевић, Драган Кукић, Зоран Абрамовић, Јован Рисовић, Јасна Ђукић, Огњен Радоњић и тренер голмана Дејан Аничић.

На позив организатора, генерални секретар РСВ, Слободан Вишекруна, и стручни сарадник у РСВ, Иван Мандић, били су у посети Кампу Шампиона, уверили се да су услови у којима раде кампери одлични, а искористили су и прилику да организаторима уруче лопте, како би подстакли бољи рад кампера.

Дечаци и девојчице се заиста лепо друже, проводе време заједно и размењују рукометна искуства и сазнања, а временски услови су данас били веома повољни, па су тренинзи без потешкоћа одржани и на отвореним теренима крај хотела. Тренери су истакли да су веома задовољни радом деце и залагањем, а причало се и о ''бисерима'' који већ полако показују свој сјај и на које се заиста може рачунати да ће оправдати учешће и шампионски педигре кампа.