ВЕЖБАЊЕ У КУЋНИМ УСЛОВИМА УЗ АПЛИКАЦИЈУ РУКОМЕТНИ ТРЕНИНЗИ РСВ

Почев од сутра, понедељка 6. априла, објављиваћемо предлоге за вежбе које најмлађи рукометаши и рукометашице могу радити код своје куће, за време самоизолације.

Као што је већини познато, Рукометни савез Војводине је, на иницијативу прослављене репрезентативке Србије, Јелене Ерић, а уз помоћ бројних рукометних стручњака и прослављених репрезентативаца, као што су Момир Рнић, Дејан Перић, Момир Илић, Бранислав Зељковић и многи други, направио мобилну апликацију ''Рукометни тренинзи РСВ'', која омогућава лакше планирање тренинга, како тренерима, тако и такмичарима у млађим категоријама.

Док траје самоизолација, потрудићемо се да вам свима дамо добре предлоге у погледу груписаних вежби, које можете да практикујете код своје куће, а све са циљем да задржите потребан ниво утренираности и добре форме.

Вежбе ћемо објављивати понедељком, средом и петком, у јутарњим часовима, а биће намењене узрасту деце из мини рукомета, деце од 10 до 12 година, као и мало старијим рукометашима и рукометашицама из млађих категорија.

Надамо се и верујемо да ћете већ од сутра уживати у вежбама које смо припремили за вас.