Рукометни ветерани обележили дане Лудаје 2019.

У оквиру 34. ''Дана Лудаје'', највеће и најзначајније туристичке манифестације која је одржана у Кикинди од 19-22.септембра, у петак 20. септембра, у склопу ове манифестације у спортском делу програма  учествовали су и рукометни ветерани града домаћина Кикинде и рукометни ветерани из Црвенке.

Добро је познато да су једни од најпознатијих произвођача кондиторских производа у Србији ''JAFFA'' из Црвенке и ''Банини'' из Кикинде, који  сада заједнички наступају на тржишту Србије и свих бивших република Југославије и под заједничким називом и препознатљивим брендом ''ЈAFFA''.

Тако су на отвореном рукометном терену спортског центра ''Језеро'' пред отприлике 300 гледалаца одмерили снаге на терену екипе рукометних ветерана града Кикинде, који су представљали чувене ''ноблице'' односно ''Банини'' и екипа рукометних ветерана Црвенке који су представљали ''JAFFU''.

Утакмица је имала укупно три полувремена. Прва два полувремена трајала су 2x15 минута, док је треће полувреме трајало најдуже и трајало све до касно у ноћ, а одржано је у ресторану „Ловац“ у Кикинди. Што се тиче прва два полувремена и у неизвесној утакмици где је 300 гледалаца могло да ужива у  лепим потезима рукометних ветерана, утакмица је завршена нерешеним резултатом 13:13, на полувремену ''Банини'' је водио 7:4.

Ветерани Кикинде, који су представљали ''Банини'', наступали су у следећем саставу: Шандор Ходик, Душан Пашић, Драган Мракић, Стевица Јевремов, Драган Токић, Ивица Оличков, Мујидин Бешлагић, Иван Маркуш, Славко Влајић, Ненад Јаковљевић, Зоран Круљ, Владимир Ђукић, Радован Петков, Виктор Фелбаб, Драган Адамовић, Драган Кубет, Игор Кнежев и Бране Утржан.

Ветерани Црвенке, који су представљали ''JAFFU'', наступали су у следећем саставу: Јован Мјеримачка, Милован Ерцег, Вања Јововић, Душан Драгичевић, Зоран Ловре, Миле Зелић, Милорад Ђуришић, Миле -Гидра Бојанић, Глигор Мишић, Зоран Пузовић, Зоран Васић, Ђорђе Кукић, Ацо Савески и Ђорђо Бојанић.

На крају трећег полувремена и једног јако лепог дружења, пао је договор и следеће виђење ових рукометних ветерана је заказано за почетак маја месеца 2020. године у Црвенки, када се у овом месту одржавају традиционални четврти ''Слатки дани у срцу Бачке''.