Србија - Швајцарска 16.06.2019. у Новом Саду

Обавештавамо све заинтересоване да је од петка, 7. јуна, почела резервација улазница за утакмицу квалификација за Европско првенство између Србије и Швајцарске заказане за 16. јун (недеља) у 18 часова у великој дворани СПЕНС-а у Новом Саду.

Процедура је следећа: На адресу rss@eunet.rs треба послати са клупског мejла или мејла представника екипе / школе рукомета или институције тражени број улазницa, уз име и презиме особе која ће требовати карте. Образац за требовање налази се у прилогу.

Улазнице ће бити могуће подићи до сат времена пре почетка утакмице на благајни која се налази пре самог улаза у западни хол велике дворане СПЕНС-а (Западна трибина) или до 14. јуна радним данима од 9 до 13 часова, у просторијама РК Војводина у СЦ Слана Бара.

Појединци ће моћи да подигну карте пред сам меч, али због великог интересовања се не може гарантовати да ће истих бити на располагању и зато предлажемо да улазнице резервишете на време.

Очекујемо да заједно направимо истински рукометни спектакл и помогнемо нашем државном тиму да избори пласман на Европско првенство 2020.

Документи
Требовање карата за утакмице