Војводина чека Партизан и позива на финале ЕХФ купа

Поштовани љубитељи рукомета,


РК Војводина обавештава јавност да ће дистрибуција улазница за утакмицу финала ЕХФ Купа (Војводина - Нербо, 28. мај у 20 часова, СЦ Слана Бара) бити реализована на два начина.


- Првих 1.000 улазница биће подељено сваком ко буде присуствовао првој утакмици финала плеј-офа АРКУС лиге, између Војводине и Партизана, а која се игра у недељу, 21. маја, у СЦ Слана Бара, са почетком у 18 часова. Једна особа која уђе у халу ће на самом улазу добити једну карту и мораће да покаже неки идентификациони документ (родитељ може да узме карту за дете које је присутно у том моменту на утакмици).


- Други контигент преосталих 2.000 улазница биће подељено на већ устаљен начин, по којем ће део карата бити дистрибуиран преко друштвених мрежа клуба, док ће остатак бити подељен навијачкој групи Фирма, ветеранима и школама рукомета посредством Градског рукометног савеза Новог Сада, као и рукометним клубовима посредством Рукометног савеза Војводине, с том напоменом да ће број карата бити ограничен.


"РК Војводина се унапред извињава онима који неће моћи да евентуално дођу до карата, али исто тако ће учинити све да љубитељи рукомета који су стални гледаоци на Сланој Бари присуствују великом финалу Купа Европе. Клуб је одлучио, попут утакмице полуфинала, да се и финале игра у нашем рукометном дому где екипа свакодневно тренира и нада се да ће се поновити амбијент и атмосфера попут претходног меча са шведским Алингсосом. Очекујемо да "Бара подрхтава и против норвешког Нербоа"."


Дођите и подржите српског шампиона.