Финале Купа Војводине 21. децембра у Кикинди

Последњи овогодишњи финалиста Купа Војводине је МРК Кикинда, који је савладао СРУ Херцеговац у полуфиналу и тако изборио право да брани титулу освајача Купа Војводине, освојену прошле године. Ове године финала Купа Војводине играју се у Кикинди, граду који живи за рукомет и у којем се рукомет цени и воли.
Утакмице се играју 21. децембра 2022. године, од 17.00 часова, ЖРК Срем - ЖРК Младост НП, а потом од 19.30 часова, МРК Кикинда - РК Југовић. Најмлађи рукометаши, мини рукометаши, на терен излазе већ од 9.00 часова и дружиће се све до 13.00 часова, након чега ће ићи на заслужен одмор и припрему за спектакл који се очекује. Верујемо да ће љубитељи рукомета имати прилику да виде две одличне утакмице, са пуно динамике и борбе за трофеј најбољег у Купу Војводине.
Директан пренос на YouTube каналу РСВ, уз коментар, такође ће бити обезбеђен са обе утакмице, за све оне који не буду били у могућности да дођу и уживо погледају утакмице. Захваљујемо се граду Кикинди, који је прихватио организацију финалних утакмица, а заједнички ћемо се побринути да и ово финале буде организовано на високом нивоу, на радост свих учесника и публике.
Дођите у халу Језеро, да се дружимо и уживамо у претпразничној рукометној чаролији Купа Војводине.