РК Војводина 10. јубиларни пут шампион Србије

Рукометаши Војводине подигли су пехар намењен прваку државе. Јовици Николићу, беку новосадског клуба, трофеј АРКУС лиге уручио је Милорад Шолевић, директор суперлигашког такмичења, а прелазни пехар је капитену Светиславу Веркићу уручила Милена Делић, председница Рукометног савеза Србије. Медаље играчима и стручном штабу доделили су Милорад Шолевић, директор АРКУС лиге, и Зоран Тијанић, помоћник директора АРКУС лиге.
Војводина је још у 11. колу плеј-офа обезбедила шампионску титулу, а велико славље сачувала је за меч који је последњи на домаћем терену у овој сезони. Захваљујући деветој титули у низу, укупно десетој у историји клуба, Новосађани ће убудуће изнад грба са поносом носити звездицу.
Шампионско славље увеличала је и убедљива победа, а сваки гол домаћина испраћен је громогласним овацијама. Изабраници Бориса Ројевића су надиграли екипу Динама резултатом 29:21 (16:7), а сјајан голгетерски учинак имао је Дарко Миленковић, који је чак 12 пута затресао мрежу ривала. Највећи адут Новосађана у првом полувремену била је чврста одбрана, из које су се рађале контре и лаки голови. Најзаслужнији за то био је голман Светислав Веркић, који је током првих 30 минута зауставио девет од 16 шутева панчевачког клуба. Дарку Миленковићу, најефикаснијем играчу утакмице, припало је МВП признање.