Војвода Степа дочекује Банатски Карловац

Сезона је још увек на самом почетку, али су се издвојиле неке екипе у врху, као и на дну табеле. Све је то могуће променити, а управо томе се нада екипа домаћина, која је неочекивано, уз појачања и најављене амбиције, тренутно на дну табеле са само једном победом из 5 мечева.


Занимљиво ће бити како ће некадашњи играчи Банатског Карловца играти против својих дојучерашњих саиграча.


"Утакмицу са екипом Војводе Степе видимо као дерби кола, узбудљиву и неизвесну утакмицу где очекујемо победу. Мислимо да се наша екипа није још уиграла и очекујем да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи. Мислим да ће играње наших бивших саиграча бити веће оптерећење за домаћина него нама зато што их добро познајемо." рекли су из редова Банатског Карловца.


Из Војводе Степе најављују утакмицу овако "Као и на свим досадашњим утакмицама, трудићемо се да победимо противника. Пошто у својој екипи имамо 5 играча који су наступали за Банатски Карловац, надамо се да ће превазићи тај ривалитет и дати све од себе. Распоред досадашњих утакмица је био неповољан по нас, али у сваком случају је и болест имала велики утицај. И ја као тренер и сви моји играчи делим исто мишљење, а очекујемо фер и коректну утакмицу, па нека бољи победи."


Утакмицу пратите на ЛИНКУ