Табела ТРЛ "Банат"

2016/2017
(Архива)

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Раднички
Јаша Томић
14 13 0 1 444 367 +77 26
2
Војвода Степа
Војвода Степа
14 10 1 3 428 342 +86 21
3
Зрењанин
Зрењанин
14 9 1 4 397 327 +70 19
4
Граднулица
Зрењанин
14 8 0 6 399 392 +7 16
5
Јединство
Бочар
14 5 1 8 390 426 -36 11
6
Сента
Сента
14 3 1 10 350 383 -33 7
7
Нафтагас
Елемир
14 3 1 10 355 429 -74 7
8
Обилић (м)
Нови Кнежевац
14 2 1 11 335 432 -97 5

Жене

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Обилић (ж)
Нови Кнежевац
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Младост
Опово
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Лехел
Мужља
0 0 0 0 0 0 0 0
4 0 0 0 0 0 0 0 0
5
Сента
Сента
0 0 0 0 0 0 0 0
6
Нафтагас (ж)
Елемир
0 0 0 0 0 0 0 0
7
Сонта
Сонта
0 0 0 0 0 0 0 0