Војка - Куп Војводине (M) Куп Војводине (M) Штампање

1.коло Војка - Слога 39 - 25
2.коло Војка - Раднички 1958 22 - 19
Шеснаестина Војка - Хајдук 32 - 22
Осмина Војка - Инђија 34 - 35