Сомборелектро - ЛМК РСВ М14 / Ж14 М14 - Прва лига А група Штампање

1.коло Сомборелектро - БСК 2012 16 - 7
2.коло Спартак (м) - Сомборелектро 24 - 10
3.коло Сомборелектро - Бачка Паланка 10 - 18
4.коло БСК 2012 - Сомборелектро 6 - 9
5.коло Сомборелектро - Спартак (м) 6 - 20
6.коло Бачка Паланка - Сомборелектро 22 - 6