Сомбор - ТРЛ "Бачка" Мушкарци Штампање

1.коло Сомбор - Граничар 19 - 32
2.коло Сонта - Сомбор 30 - 25
3.коло Сомбор - Чонопља 1947 24 - 27
4.коло Спартак Војпут 2 - Сомбор 23 - 22
5.коло Сомбор - Далматинац 21 - 28
6.коло Борац - Сомбор 33 - 22
7.коло Сомбор - Русин 32 - 23
8.коло Сомбор - ПИК Пригревица 20 - 24
9.коло Графичар - Сомбор 37 - 23
10.коло Граничар - Сомбор 24 - 17
11.коло Сомбор - Сонта 38 - 31
12.коло Чонопља 1947 - Сомбор -
13.коло Сомбор - Спартак Војпут 2 23 - 26
14.коло Далматинац - Сомбор 42 - 23
15.коло Сомбор - Борац 27 - 27
16.коло Русин - Сомбор 49 - 32
17.коло ПИК Пригревица - Сомбор 40 - 27
18.коло Сомбор - Графичар 27 - 37