Сомбор - ЛМК РСВ М14 / Ж14 - пролеће M14 - Прва лига А група Штампање

1.коло 17/02/2018 04:39 Графичар - Сомбор 31 - 11
2.коло 17/02/2018 04:36 Сомбор - Далматинац 8 - 38
3.коло 06/05/2018 06:30 Русин - Сомбор 10 - 0
4.коло СЛОБОДАН - Сомбор -
5.коло 22/04/2018 02:31 Сомбор - Спартак (м) 0 - 10
6.коло 22/04/2018 02:25 Апатин - Сомбор 10 - 0
7.коло 06/05/2018 06:33 Сомбор - БСК 2012 0 - 10
8.коло 31/03/2018 08:41 Сомбор - Графичар 0 - 10
9.коло 31/03/2018 08:38 Далматинац - Сомбор 10 - 0
10.коло 18/03/2018 09:09 Сомбор - Русин 0 - 10
11.коло Сомбор - СЛОБОДАН -
12.коло 03/03/2018 02:02 Спартак (м) - Сомбор 24 - 9
13.коло 03/03/2018 02:08 Сомбор - Апатин 8 - 16
14.коло 18/03/2018 08:59 БСК 2012 - Сомбор 10 - 0