Сомбор - ЛМК РСВ 14 - јесен М14 - А Штампање

1.коло 21/09/2019 10:05 БСК 2012 - Сомбор 14 - 19
2.коло 21/09/2019 10:05 Сомбор - Графичар 14 - 11
3.коло 05/10/2019 02:23 ПИК Пригревица - Сомбор 24 - 6
4.коло 05/10/2019 02:23 Сомборелектро - Сомбор 5 - 19
5.коло 19/10/2019 12:59 Сомбор - Апатин 9 - 14
6.коло 19/10/2019 01:01 Сомбор - БСК 2012 13 - 10
7.коло 02/11/2019 11:19 Графичар - Сомбор 10 - 15
8.коло 02/11/2019 11:21 Сомбор - ПИК Пригревица 3 - 22
9.коло 17/11/2019 08:31 Сомбор - Сомборелектро 26 - 9
10.коло 17/11/2019 08:29 Апатин - Сомбор 14 - 10