Сомбор - Куп Војводине (М) Куп Војводине (М) Штампање

2.коло 09/10/2019 04:30 Кљајићево - Сомбор 31 - 36
Шеснаестина 23/10/2019 06:30 Сомбор - Лавови БП 21 - 33