Русин - Трећа лига Север "Север" Мушкарци Штампање

1.коло 23/09/2018 05:00 Кљајићево - Русин 15 - 27
2.коло 29/09/2018 06:30 Русин - Сивац 69/2 30 - 19
3.коло 07/10/2018 05:00 Борац - Русин 21 - 27
4.коло 13/10/2018 04:00 Граничар - Русин 25 - 32
5.коло 19/10/2018 07:00 Русин - Сомбор 22 - 24
6.коло 28/10/2018 06:00 Обилић (м) - Русин 24 - 31
7.коло 11/11/2018 07:00 Русин - Графичар 35 - 24
8.коло 06/04/2019 07:30 Русин - Кљајићево 31 - 26
9.коло 14/04/2019 11:00 Сивац 69/2 - Русин 24 - 35
10.коло 20/04/2019 07:30 Русин - Борац 30 - 18
11.коло 03/05/2019 07:30 Русин - Граничар 19 - 19
12.коло 11/05/2019 07:30 Сомбор - Русин 34 - 24
13.коло 18/05/2019 07:30 Русин - Обилић (м) 21 - 24
14.коло 25/05/2019 06:00 Графичар - Русин 41 - 21