Апатин - ЛМК РСВ М14 / Ж14 - јесен М14 - А група Штампање

1.коло 17/09/2017 05:51 Апатин - Сомборелектро 9 - 16
2.коло 17/09/2017 05:52 Апатин - Графичар 12 - 13
3.коло 01/10/2017 03:32 Далматинац - Апатин 0 - 10
4.коло 01/10/2017 03:35 Апатин - ПИК Пригревица 14 - 29
5.коло 14/10/2017 03:12 Сомбор - Апатин 11 - 25
6.коло 14/10/2017 03:16 Сомборелектро - Апатин 17 - 9
7.коло 28/10/2017 12:41 Графичар - Апатин 16 - 12
8.коло 28/10/2017 12:43 Апатин - Далматинац 10 - 0
9.коло 11/11/2017 11:27 ПИК Пригревица - Апатин 22 - 8
10.коло 11/11/2017 11:28 Апатин - Сомбор 10 - 0