Пролетер - ЛМК РСВ 16 - јесен М16 - ГШтампање

1.коло 31/10/20 09:00 Пролетер - РА "Динамо" 10 - 30
2.коло 17/10/20 13:10 Зрењанин - Пролетер 6 - 21
3.коло Пролетер - Долово -
4.коло 17/10/20 10:40 Пролетер - Црепаја 20 - 16
5.коло Јабука - Пролетер -
6.коло РА "Динамо" - Пролетер -
7.коло Пролетер - Зрењанин -
8.коло 31/10/20 11:30 Долово - Пролетер 11 - 21
9.коло 14/11/20 13:10 Црепаја - Пролетер 11 - 13
10.коло 14/11/20 09:50 Пролетер - Јабука 9 - 16