Пролетер - Куп Војводине (М) Куп Војводине (М) Штампање

Осмина 06/11/2019 07:00 Србобран - Пролетер 30 - 35
Четвртфинале 20/11/2019 07:00 Банатски Карловац - Пролетер 25 - 28
Полуфинале 05/12/2019 07:00 Херцеговина - Пролетер 25 - 30
Финале 17/12/2019 08:00 Јединство - Пролетер 25 - 26