Дероње - ЛМК РСВ М14 / Ж14 Ж14 - Супер лига Штампање

1.коло Дероње - Црвена звезда 8 - 11
2.коло Дероње - Лаки 10 - 6
3.коло Апатин (ж) - Дероње 5 - 12
4.коло Дероње - Халас Јожеф 4 - 16
5.коло Партизан (ж) - Дероње 13 - 7
6.коло Црвена звезда - Дероње 8 - 13
7.коло Лаки - Дероње 7 - 7
8.коло Дероње - Апатин (ж) 19 - 9
9.коло Халас Јожеф - Дероње 12 - 4
10.коло Дероње - Партизан (ж) 7 - 10