Врбас - ЛМК РСВ М12 / Ж12 - јесен Ж12 - Б група Штампање

1.коло Врбас - СЛОБОДАН -
2.коло 24/09/2017 01:20 Врбас - Јадран 2 - 19
3.коло 24/09/2017 01:18 Лаки - Врбас 8 - 5
4.коло 08/10/2017 03:44 Врбас - Маглић 10 - 0
5.коло 08/10/2017 03:46 Оџаци - Врбас 18 - 4
6.коло СЛОБОДАН - Врбас -
7.коло 23/10/2017 03:24 Јадран - Врбас 19 - 4
8.коло 23/10/2017 03:22 Врбас - Лаки 5 - 13
9.коло 04/11/2017 07:02 Маглић - Врбас 0 - 10
10.коло 04/11/2017 07:04 Врбас - Оџаци 6 - 9