Војводина - ЛМК РСВ 14 - јесен М14 - Д Штампање

1.коло 19/10/2019 12:13 Војводина - Хајдук 24 - 12
2.коло 19/10/2019 12:15 Војводина - Војка 37 - 10
3.коло 21/09/2019 09:38 Југовић - Војводина 9 - 17
4.коло Војводина - Младост ТСК ОРК -
5.коло 02/11/2019 04:43 Срем СМ - Војводина 16 - 27
6.коло Хајдук - Војводина -
7.коло 21/09/2019 09:37 Војка - Војводина 8 - 23
8.коло 02/11/2019 04:41 Војводина - Југовић 38 - 8
9.коло 06/10/2019 09:56 Младост ТСК ОРК - Војводина 20 - 22
10.коло 06/10/2019 09:55 Војводина - Срем СМ 30 - 19