Табела ТРЛ "Срем - Јужна Бачка"

2012/2013
(Архива)

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Срем СМ
Сремска Митровица
20 17 0 3 617 455 +162 34
2
Партизан
Будисава
20 16 1 3 567 439 +128 33
3
Бачка Паланка
Бачка Паланка
20 15 0 5 568 472 +96 30
4
Врбас Carnex 2
Врбас
20 13 1 6 620 529 +91 27
5
Славија
Нови Сад
20 12 2 6 607 466 +141 26
6
Србобран
Србобран
20 8 2 10 529 548 -19 18
7
Стара Пазова
Стара Пазова
20 7 3 10 508 481 +27 17
8
Путинци
Путинци
20 6 3 11 501 518 -17 15
9
Цемент
Беочин
20 6 0 14 560 689 -129 12
10
Војводина 2
Нови Сад
20 3 2 15 521 638 -117 8
11
Татра
Кисач
0 0 0 0 0 0 0 0
12
Инђија 2
Инђија
20 0 0 20 354 717 -363 0

Жене

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Петроварадин
Петроварадин
18 16 0 2 583 310 +273 32
2
Бачка Паланка Нопал 2
Бачка Паланка
18 16 0 2 575 320 +255 32
3
Маглић
Маглић
18 11 0 7 424 313 +111 22
4
Сонта
Сонта
18 11 0 7 346 317 +29 22
5 18 11 0 7 351 346 +5 22
6
Русин
Руски Крстур
18 9 0 9 371 379 -8 18
7
Оџаци
Оџаци
18 7 0 11 272 347 -75 14
8
Темерин 2
Темерин
18 4 1 13 279 413 -134 9
9
Ерет
Бач
18 2 1 15 197 459 -262 5
10
Сента
Сента
18 2 0 16 240 434 -194 4