Табела ТРЛ "Банат"

2013/2014
(Архива)

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Раднички
Јаша Томић
20 19 1 0 741 519 +222 39
2 20 17 1 2 704 489 +215 35
3
Нафтагас
Елемир
20 14 0 6 539 479 +60 28
4
Војвода Степа
Војвода Степа
20 12 0 8 591 546 +45 24
5
Граднулица
Зрењанин
20 11 0 9 508 450 +58 22
6
Обилић (м)
Нови Кнежевац
20 11 0 9 513 483 +30 22
7 20 9 0 11 641 560 +81 18
8
Сента
Сента
20 8 0 12 491 511 -20 16
9 20 5 0 15 481 677 -196 10
10
Јединство
Бочар
20 2 0 18 417 612 -195 4
11
Партизан
Хоргош
20 1 0 19 380 680 -300 2

Жене

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 0 0 0 0 0 0 0 0
2
Александрово
Александрово
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Младост
Опово
0 0 0 0 0 0 0 0
4 0 0 0 0 0 0 0 0
5
Обилић (ж)
Нови Кнежевац
0 0 0 0 0 0 0 0
6
Сента
Сента
0 0 0 0 0 0 0 0
7
Долово (ж)
Долово
0 0 0 0 0 0 0 0
8
Лехел
Мужља
0 0 0 0 0 0 0 0