Табела ТРЛ "Банат"

2012/2013
(Архива)

Мушкарци

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Кикинда Grindex
Кикинда
16 14 1 1 508 305 +203 29
2
Граднулица
Зрењанин
16 13 0 3 553 325 +228 26
3
Раднички
Јаша Томић
16 11 1 4 500 409 +91 23
4
Војвода Степа
Војвода Степа
16 11 0 5 497 401 +96 22
5
Обилић (м)
Нови Кнежевац
16 6 2 8 378 427 -49 14
6 16 7 0 9 423 490 -67 14
7
Нафтагас
Елемир
16 4 2 10 348 436 -88 10
8
Сента
Сента
16 2 0 14 310 529 -219 4
9 16 1 0 15 336 531 -195 2

Жене

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Нафтагас (ж)
Елемир
0 0 0 0 0 0 0 0
2
Кикинда Grindex 2
Кикинда
0 0 0 0 0 0 0 0
3
Младост
Опово
0 0 0 0 0 0 0 0
4
Александрово
Александрово
0 0 0 0 0 0 0 0
5
Раднички
Ковин
0 0 0 0 0 0 0 0
6
Слога
Остојићево
0 0 0 0 0 0 0 0
7
Лехел
Мужља
0 0 0 0 0 0 0 0
8 0 0 0 0 0 0 0 0
9 0 0 0 0 0 0 0 0
10
Младост 2
Српска Црња
0 0 0 0 0 0 0 0