Табела ЛМК РСВ 12 пролеће

2023/2024
(Архива)

СУПЕР ЛИГА М12

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 14 13 0 1 233 135 +98 26
2
Динамо
Панчево
14 11 1 2 168 109 +59 23
3 14 11 0 3 173 123 +50 22
4 14 6 3 5 170 142 +28 15
5
Војводина
Нови Сад
14 6 1 7 169 166 +3 13
6
Лавови БП
Бачка Паланка
14 3 1 10 142 176 -34 7
7
Црвенка Jaffa
Црвенка
14 3 0 11 144 203 -59 6
8 14 0 0 14 107 252 -145 0

СУПЕР ЛИГА Ж12

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Врбас
Врбас
14 11 2 1 224 172 +52 24
2
Кањижа
Кањижа
14 8 5 1 182 136 +46 21
3
Војводина ж
Нови Сад
14 10 1 3 220 173 +47 21
4
Спартак
Дебељача
14 9 1 4 187 139 +48 19
5
Рума
Рума
14 7 0 7 169 163 +6 14
6 14 4 1 9 185 229 -44 9
7
Јабука (ж)
Јабука
14 2 0 12 138 179 -41 4
8
Апатин (ж)
Апатин
14 0 0 14 113 227 -114 0

М12 ПЛ - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Јединство
Нови Бечеј
8 8 0 0 121 68 +53 16
2
Кањижа
Кањижа
8 5 0 3 136 92 +44 10
3
Кикинда Grindex
Кикинда
8 5 0 3 104 75 +29 10
4
Црепаја
Црепаја
8 2 0 6 102 112 -10 4
5
Војвода Степа
Војвода Степа
8 0 0 8 13 129 -116 0

М12 ПЛ - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Металац
Футог
7 6 1 0 96 38 +58 13
2
Јадран
Фекетић
6 5 1 0 79 34 +45 11
3
Сивац 69
Сивац
8 4 0 4 87 65 +22 8
4
Сомбор
Сомбор
8 2 0 6 38 93 -55 4
5
ЖСК 1955
Жабаљ
7 0 0 7 0 70 -70 0

Ж12 ПЛ - ГРУПА А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лехел
Мужља
8 8 0 0 127 38 +89 16
2
Нафтагас (ж)
Елемир
8 6 0 2 82 41 +41 12
3
Пролетер (ж)
Зрењанин
8 4 0 4 71 77 -6 8
4 8 2 0 6 49 93 -44 4
5
Мокрин
Мокрин
8 0 0 8 0 80 -80 0

Ж12 ПЛ - ГРУПА Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Темерин
Темерин
6 6 0 0 73 38 +35 12
2
Оџаци
Оџаци
6 4 0 2 85 43 +42 8
3
Раванград
Сомбор
6 2 0 4 44 54 -10 4
4
ЛСК
Лаћарак
6 0 0 6 31 98 -67 0