Табела ЛМК РСВ 14 пролеће

2023/2024

СУПЕР ЛИГА Ж14

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Срем Santa
Сремска Митровица
4 4 0 0 96 44 +52 8
2 4 4 0 0 106 65 +41 8
3
Лехел
Мужља
4 3 0 1 91 63 +28 6
4
Апатин (ж)
Апатин
4 2 1 1 71 77 -6 5
5
Војводина ж
Нови Сад
4 2 0 2 84 76 +8 4
6
Словен
Рума
4 2 0 2 53 67 -14 4
7
Долово (ж)
Долово
4 1 1 2 77 91 -14 3
8
Кикинда
Кикинда
4 1 0 3 68 93 -25 2
9
Лавови БП
Бачка Паланка
4 0 0 4 50 78 -28 0
10
Оџаци
Оџаци
4 0 0 4 56 98 -42 0

СУПЕР ЛИГА М14

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 2 2 0 0 34 19 +15 4
2 2 2 0 0 42 34 +8 4
3
Црвенка Jaffa
Црвенка
2 2 0 0 40 38 +2 4
4
Кикинда Grindex
Кикинда
2 1 0 1 42 41 +1 2
5
РА "Динамо"
Панчево
2 1 0 1 37 36 +1 2
6
Војводина
Нови Сад
2 1 0 1 24 25 -1 2
7 2 1 0 1 39 42 -3 2
8 2 0 0 2 29 33 -4 0
9
Апатин
Апатин
2 0 0 2 39 46 -7 0
10
Јабука
Јабука
2 0 0 2 28 40 -12 0