Табела ЛМК РСВ 14 јесен

2023/2024
(Архива)

М14 - Група А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 8 7 1 0 166 115 +51 15
2
Кикинда Grindex
Кикинда
8 6 1 1 185 137 +48 13
3
Јединство
Нови Бечеј
8 4 0 4 147 149 -2 8
4
Кањижа
Кањижа
8 2 0 6 143 189 -46 4
5
Сента
Сента
8 0 0 8 115 166 -51 0

М14 - Група Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 8 8 0 0 212 83 +129 16
2
Војводина
Нови Сад
8 6 0 2 181 94 +87 12
3
Пролетер
Зрењанин
8 3 0 5 116 137 -21 6
4
Граднулица
Зрењанин
8 3 0 5 138 194 -56 6
5 8 0 0 8 80 219 -139 0

М14 - Група В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Црвенка Jaffa
Црвенка
8 8 0 0 190 114 +76 16
2
Апатин
Апатин
8 6 0 2 172 128 +44 12
3
Сивац 69
Сивац
8 4 0 4 141 125 +16 8
4
Графичар
Бездан
8 2 0 6 129 124 +5 4
5
Сомбор
Сомбор
8 0 0 8 50 191 -141 0

М14 - Група Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 6 6 0 0 112 40 +72 12
2 6 3 0 3 70 79 -9 6
3
Лавови БП
Бачка Паланка
6 3 0 3 77 80 -3 6
4
Феникс
Петроварадин
6 0 0 6 0 60 -60 0

М14 - Група Д

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
РА "Динамо"
Панчево
6 6 0 0 154 61 +93 12
2
Јабука
Јабука
6 4 0 2 115 98 +17 8
3
Долово
Долово
6 1 0 5 70 110 -40 2
4
Црепаја
Црепаја
6 1 0 5 72 142 -70 2

Ж14 - Група А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Срем Santa
Сремска Митровица
6 6 0 0 141 63 +78 12
2
Словен
Рума
6 3 0 3 92 88 +4 6
3
ЛСК
Лаћарак
6 0 0 6 60 142 -82 0

Ж14 - Група Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Лавови БП
Бачка Паланка
6 5 0 1 142 83 +59 10
2
Војводина ж
Нови Сад
6 5 0 1 154 75 +79 10
3
Јадран
Фекетић
6 2 0 4 86 110 -24 4
4
Дероње
Дероње
6 0 0 6 37 151 -114 0

Ж14 - Група В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Долово (ж)
Долово
6 6 0 0 95 58 +37 12
2
Лехел
Мужља
6 4 0 2 97 71 +26 8
3
Јабука (ж)
Јабука
6 2 0 4 67 70 -3 4
4
Спартак
Дебељача
6 0 0 6 48 101 -53 2

Ж14 - Група Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Апатин (ж)
Апатин
6 6 0 0 102 44 +58 12
2
Оџаци
Оџаци
6 4 0 2 79 57 +22 8
3
Раванград
Сомбор
6 2 0 4 44 64 -20 4
4
Пригревица
Пригревица
6 0 0 6 0 60 -60 0

Ж14 - Група Д

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 6 6 0 0 182 39 +143 12
2
Кикинда
Кикинда
6 3 0 3 60 119 -59 6
3
Кањижа
Кањижа
6 0 0 6 49 133 -84 0