Табела ЛМК РСВ 14 - јесен

2021/2022
(Архива)

М14 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
ПИК Пригревица
Пригревица
12 12 0 0 247 115 +132 24
2 12 7 1 4 205 159 +46 15
3
Црвенка Jaffa
Црвенка
12 7 1 4 175 134 +41 15
4
Графичар
Бездан
12 3 0 9 182 204 -22 6
5
Апатин
Апатин
12 0 0 12 29 226 -197 0

М14 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 12 12 0 0 313 128 +185 24
2
Пролетер
Зрењанин
12 8 0 4 240 147 +93 16
3 12 6 0 6 220 242 -22 12
4
Спартак (м)
Суботица
12 4 0 8 177 266 -89 8
5
Кањижа
Кањижа
12 0 0 12 127 294 -167 0

М14 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Војводина
Нови Сад
12 12 0 0 350 116 +234 24
2
ЖСК 1955
Жабаљ
12 9 0 3 220 196 +24 18
3 12 4 2 6 152 196 -44 10
4
Нови Сад
Нови Сад
12 2 2 8 136 228 -92 6
5
Младост ТСК
Бачки Јарак
12 1 0 11 116 238 -122 2

М14 - Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 12 12 0 0 302 61 +241 24
2
Динамо
Панчево
12 7 1 4 156 129 +27 15
3
Долово
Долово
12 7 1 4 142 135 +7 15
4
Јабука
Јабука
11 2 0 9 45 210 -165 4
5
Нафтагас
Елемир
11 0 0 11 0 110 -110 0

М14 - Д

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 9 9 0 0 154 61 +93 18
2
Лавови БП
Бачка Паланка
9 5 1 3 144 117 +27 11
3 9 3 1 5 72 107 -35 7
4
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
9 0 0 9 79 164 -85 0

Ж14 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Оџаци
Оџаци
10 9 0 1 141 79 +62 18
2
Пригревица
Пригревица
10 7 0 3 121 77 +44 14
3
Круле
Сивац
10 6 1 3 111 83 +28 13
4
Апатин (ж)
Апатин
10 3 0 7 62 90 -28 6
5
Дероње
Дероње
10 2 1 7 45 83 -38 5
6
Сонта
Сонта
10 2 0 8 15 83 -68 4

Ж14 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 10 10 0 0 203 18 +185 20
2
Врбас
Врбас
10 6 0 4 98 79 +19 12
3
Нафтагас
Елемир
10 6 0 4 85 91 -6 12
4
Сента
Сента
10 5 0 5 74 118 -44 10
5
Zitzer
Трешњевац
9 2 0 7 45 109 -64 4
6
Темерин
Темерин
9 0 0 9 0 90 -90 0

Ж14 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Словен
Рума
10 9 0 1 233 89 +144 18
2
Рума
Рума
10 7 1 2 186 139 +47 15
3
Војводина ж
Нови Сад
10 7 1 2 222 92 +130 15
4
Лавови БП
Бачка Паланка
10 4 0 6 137 168 -31 8
5
ЛСК
Лаћарак
10 2 0 8 66 166 -100 4
6
Феникс
Петроварадин
10 0 0 10 38 228 -190 0

Ж14 - Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Панчево (ж)
Панчево
9 9 0 0 153 58 +95 18
2
Јабука (ж)
Јабука
9 3 0 6 75 103 -28 6
3
Црепаја
Црепаја
9 3 0 6 88 115 -27 6
4
Спартак
Дебељача
9 3 0 6 75 115 -40 6