Табела ЛМК РСВ 16 - јесен

2020/2021
(Архива)

М16 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Црвенка Jaffa
Црвенка
10 10 0 0 193 91 +102 20
2
ПИК Пригревица
Пригревица
10 8 0 2 181 105 +76 16
3
Сивац 69
Сивац
10 5 1 4 156 139 +17 11
4 10 3 2 5 118 159 -41 8
5
Сомбор
Сомбор
10 2 0 8 78 146 -68 4
6
Апатин
Апатин
10 0 1 9 26 112 -86 1

М16 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Војводина
Нови Сад
10 10 0 0 238 92 +146 20
2
Врбас
Врбас
10 8 0 2 217 117 +100 16
3
Спартак (м)
Суботица
10 3 2 5 143 194 -51 8
4
Кикинда Grindex
Кикинда
9 4 0 5 100 122 -22 8
5
Хајдук
Чуруг
10 2 2 6 138 221 -83 6
6 9 0 0 9 0 90 -90 0

М16 - В

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1 8 7 1 0 152 60 +92 15
2 7 5 1 1 122 70 +52 11
3
Нова Пазова 1957
Нова Пазова
8 4 0 4 93 98 -5 8
4
Инђија
Инђија
8 2 0 6 96 165 -69 4
5
Рума
Рума
7 0 0 7 0 70 -70 0

М16 - Г

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
РА "Динамо"
Панчево
10 10 0 0 255 81 +174 20
2
Јабука
Јабука
10 7 0 3 190 162 +28 14
3
Пролетер
Зрењанин
10 7 0 3 158 139 +19 14
4
Црепаја
Црепаја
10 4 0 6 151 165 -14 8
5
Долово
Долово
10 2 0 8 124 184 -60 4
6
Зрењанин
Зрењанин
10 0 0 10 61 208 -147 0

Ж16 - А

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Темерин
Темерин
6 6 0 0 114 66 +48 12
2 6 4 0 2 115 80 +35 8
3
Пролетер (ж)
Зрењанин
6 2 0 4 101 94 +7 4
4
Раванград
Сомбор
6 0 0 6 51 141 -90 0

Ж16 - Б

# Екипа Ук Поб Нер Пор Гол + Гол - +/- Бод
1
Срем Santa
Сремска Митровица
6 5 0 1 115 87 +28 10
2
Железничар
Инђија
6 5 0 1 103 79 +24 10
3
Словен
Рума
6 2 0 4 111 96 +15 4
4
Јабука (ж)
Јабука
6 0 0 6 74 141 -67 0