Небојша Грковић - утакмице

26-10-2019 19:30 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Сомборелектро, Сомбор - Потисје Плетекс, Ада
28-09-2019 18:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Младост ТСК, Бачки Јарак - Инђија, Инђија
21-09-2019 19:00 Прва лига ''Север'' - Мушкарци Апатин, Апатин - Сомборелектро, Сомбор
02-02-2019 11:30 ЛМК РСВ 12 - пролеће - М12 - Супер лига Младост ТСК ОРК, Темерин - Пролетер, Зрењанин