Одржан 11. међународни Камп шампиона

РК Војводина, почетком сваког јула, традиционално, организује камп за младе. Ове године одржан је 11. "Камп шампиона" у Ади који је окупио 130 младих рукометаша и рукометашица узраста од 11 до 17 година, из чак 7 европских земаља: Србије, Румуније, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Македоније, Шведске, Холандије и Грчке.
Током 7 дана, два пута дневно, са децом је радило 13 тренера које је предводио први стратег Војводине и селектор Србије, Борис Ројевић. Поред њега били су и Милутин Лучић, нови Ројевићев асистент у клубу, затим Драган Кукић, Стева Попов, Огњен Радоњић, Борис Жарковић, Јован Рисовић и тренери голмана Дејан Аничић и Борис Манојловић. У рад су били укључени и гостујући тренери, попут Марка Дапчевића, тренера црногорског Ловћена, Рамона Фалкау, једна од најбољих репрезентативки Румуније свих времена, данас тренер Олимпика из Букурешта, уз сарадницу Алину Думитру, као и Андриана Стефанеску, такође бивша репрезентативка Румуније, тренер из Залауа.
Кампере су посетили председница Градског рукометног савеза, Тања Медвед, као и генерални секретар Рукометног савеза Војводине Рајко Продановић.