Одржан семинар службених лица са територије РСВ

У суботу, 09.09.2023. године у Врбасу, одржан је регионални семинар службених лица са територије Војводине. Семинар је организовала Заједница судија и контролора Војводине, у сарадњи са Заједницом делегата РСС, а све уз покровитељство Рукометног савеза Војводине. Осим физичког и теоретског тестирања судија, обављено је и теоретско тестирање контролора и делегата. Радује присуство неколико нових младих судијских парова који треба да буду будућност Заједнице.
Поред теоретског предавања и едукације из области Правила рукометне игре и сарадње судија са контролорима и делегатима, учеснике семинара су поздравили и обратили се генерални секретар РСВ, Рајко Продановић, као и председник Комисије тренера РСВ, Борис Жарковић.
Председник ЗСиК РСВ, Никола Бакмаз, уручио је поклоне свим учесницима семинара. Судије су добиле пиштаљке и картоне, док су контролори и делегати добили картоне, роковнике и хемијске оловке. Такође, треба истаћи да je по завршетку семинара организовано предавање и полагање за помоћне судије (мериоце времена и записничаре).
Свим учесницима семинара желимо успешну сезону.