Најава утакмице Словен - Круле

Све смо ближи почетку првенства у Првој лиги Војводина, а од ове сезоне у плану је да се по једна утакмица у сваком колу, у женској и мушкој конкуренцији, преносу уживо са терена широм Војводине. За прво коло одлучили смо се на пренос утакмице из Руме, где ће екипи Словена гостовати новајлија у лиги, Круле, који је у претходној сезони доминирао у Другој лиги. У најави утакмице питали смо тренере шта мисле о наступајућој сезони, о повратку публике у хале и о утакмици првог кола.


- После дугих и напорних припрема жељно ишчекујемо почетак лиге, јер смо се сви ужелели рукомета. Амбиције клуба су увек високе, али наравно и реалне, јер као новајлија у Првој лиги морамо бити приземни. То не значи да ћемо на гостовања ићи са белом заставом, јер девојке засигурно имају квалитет за велика дела. Од првог кола и готовања у Руми, екипи Словена, очекујем једну праву прволигашку утакмицу и велику борбу, јер је екипа Словена годинама уназад стабилан прволигаш, са високим пласманом у прошлој сезони. Ми ћемо дати све од себе, па нека бољи ривал победи, рекао је Аљоша Бикицки, тренер Крула.


Са друге стране, Катарина Радовић, тренер Словена није скривала улогу фаворита и највише амбиције. - Амбиције Словена ове године су да заузме сам врх табеле. Искуство је на нашој страни, као и велика жеља код играчица за доказивањем и што бољим пласманом. У првом колу нам долази екипа, која је нова у Првој лиги Војводина, тако да и поред тога што је почетак, 1. коло и гостујућа екипа Круле нам је недовољно позната, очекујемо повољан резултат по нас, изјавила је Радовић.


Утакмицу можете пратити на ЛИНКУ