Окупљање и тестирање играча у систему ЛМК - М16

Датум: 31/01/2017      Категорија: Лига млађих категорија

У Новом Саду, 29.01.2017. године, одржано је окупљање и тестирање најперспективнијих дечака рођених 2000. године, који се такмиче у категорији М16 Лиге млађих категорија. У наставку можете видети саставе селекција група:

 Група А

Група Б

Група В

Група Г

Уводни састанак са тренерима група, које је претходно одредила Заједница тренера, одржао је директор ЛМК Владимир Кнежић. Након тога, др Слађана Грујић и тренер Милутин Лучић приступили су мерењу и тестирању способности играча, а сви тренери узели су активно учешће у томе. Подељени у четири групе, 57 дечака је имало прилику да одмери снаге у међусобним дуелима.

Резултат ових утакмица био је у другом плану, а на крају је, на основу гласова тренера, проглашена и идеална постава овог окупљања, коју чине:
  1. ГОЛМАН – Вукашин Пјевалица (РК „Спартак Војпут“),

  2. ЛЕВО КРИЛО - Давор Чаушевић (РК „Војводина“),

  3. ЛЕВИ БЕК - Данило Радовић (РК „Лавови БП“),

  4. СРЕДЊИ БЕК - Скавић Зоран (РК „Младост ТСК“),

  5. ДЕСНИ БЕК – Јовица Николић (РК „Војводина“),

  6. ДЕСНО КРИЛО – Урош Колунџић (РК „Спартак Војпут“),

  7. ПИВОТ – Илија Коларић (РК „Сомборелектро“)С обзиром на то да је компанија „Ђак спорт“ подржала сва окупљања и тестирања која спроводи Рукометни савез Војводине, директор ЛМК Владимир Кнежић уручио је играчима идеалне поставе симболичне поклоне.

Учешће у овом пројекту узела је и Заједница судија и делегата, а њени представници били су делегат – контролор Миодраг Миловац и судије Ивко Ракићевић, Тадеј Добријевић и Жељко Јоксовић.