9. ПО РЕДУ КАМП ОЏАЦИ 2018 РАДИ ПУНОМ ПАРОМ

Датум: 08/08/2018      Категорија: Остале вести

Традиционални камп за младе рукометаше са територија општине Оџаци и Кула се ове године одржава по девети пут. Преко 70 девојчица и дечака ради по плану на 7 терена са тренерском екипом, на чијем је челу дугогодишњи истакнути тренер Милорад Лајић - Лаки.

Два пута дневно су термини резервисани за тренинге, а између њих су ручак и слободно време на веома лепо уређеном оџачком базену.

Јуче су у посети и обиласку овог кампа били Латинка Васиљковић, председница Општине Оџаци, Горан Николић, народни посланик, Снежана Седлар, потпредседница Скупштине Војводине, Велимир Марјановић, некадашњи председник Рукометног савез Србије, Слободан Вишекруна, генерални секретар Рукометног савеза Војводине и Владимир Кнежић, директор такмичења млађих категорија РСВ.

Латинка Васиљковић је у свом обраћању истакла да је поносна што се овај камп одржао девет година и обећала да ће за десети јубиларни камп уследити значајнија помоћ и у инфраструктурном, али и у финансијском смислу, како би организација била на још вишем нивоу. На њено излагање се надовезала Снежана Седлар са речима: "Заиста је лепота када се на једном оваквом месту виде сва та млада и насмејана лица, а поготово јер се ради  спортистима, па је и атмосфера самим тим фантастична. Желим вам да се посветите својим циљевима и да кроз вредно тренирање дођете до њих."

"Драга децо, мени је част и задовољство што сам данас девети пут са вама. Данас је овде и Велимир Марјановић, човек у чијем су мандату освојене две сребрне медаље на европском и светском првенству за Србију и који је током целог свог мандата био заговорник подизања рада у млађим категоријама. Као  сваког пута до сад, донео сам вам и оно што јако волите и без чега се не може - лопте", рекао је Вишекруна у свом обраћању.

Иначе, мора се напоменути да је цео план и програм рада кампа потпомогнут подршком Општине Оџаци уз активно учешће Спортског савеза Оџаци, где је секретар, Михајло Сујер, као први оперативац, доступан и активно укључен у реализацију.