Одржана 2. редовна седница УО ЗТ РСВ

Датум: 24/12/2017      Категорија: Тренери

У петак, 22.12.2017. године, одржана је 2. редовна седница Управног одбора Заједнице тренера РСВ, у Бечеју. Седницом је председавао председник УО ЗТ РСВ, Јова Павлов, а на седници су били присутни чланови УО ЗТ РСВ, Богларка Божић, Бранислав Зељковић, Драган Лазаров, Драган Видовић и Милутин Лучић, као и гости, члан УО РСВ, др Слађана Грујић, генерални секретар РСВ, Слободан Вишекруна, као и координатор мушких селекција региона ''Север'', Иван Петковић.

Председник је поздравио присутне и отворио седницу, а под првом и другом тачком Дневног реда је, заједно са генералним секретаром присутне информисао о актуелним дешавањима у рукометној организацији и Заједници тренера РСС.

Како је даље било предвиђено Дневним редом, утврђен је предлог стручних штабова селекција региона ''Север'', које ће се такмичити на Фестивалу рукомета у 2018. години, а исти ће бити прослеђен Управном одбору РСВ на усвајање, након чега ће бити и објављен.

Доношење Одлуке о спровођењу Конкурса за доделу подстицајних средстава ЗТ РСВ, за школовање стручног тренерског кадра представља начин да ЗТ РСВ помогне одређеном броју људи да стекну звање тренера и тако им омогући да на прописан начин буду ангажовани у својим клубовима. Одлуком је усвојено да ће за школовање три тренера бити обезбеђено по 10.000 динара суфинансирања од стране ЗТ РСВ, а детаљи и трајање конкурса биће ускоро објављени на сајту РСВ.

Када је у питању регионални семинар ЗТ РСВ, одлучено је да ће оквирно бити одржан крајем јануара, најкасније до половине фебруара, када ће бити одржана и редовна седница Скупштине ЗТ РСВ.

Такође, одлучено је да ће бити снимане утакмице Супер лиге Војводине у ЛМК, за дечаке и девојчице, а све о трошку ЗТ РСВ, тако што ће сваки клуб бар једном бити снимљен, а сваки клуб ће имати прилику да му се једном као домаћину снима турнир.

О даљим одлукама и појединостима са 2. седнице УО ЗТ РСВ бићете накнадно обавештени путем сајта РСВ.

У прилогу се налази предлог ЗТ РСВ за координаторе, тренере и помоћне тренере селекција региона ''Север''.Документи


Одлука о предлогу координатора, тренера и помоћних тренера селекција ''Север''