ПРВИХ ПОЛА ГОДИНЕ САРАДЊЕ СА КОМПАНИЈОМ ЂАК

Датум: 24/10/2017      Категорија: Остале вести

Пре нешто више од шест месеци, Рукометни савез Војводине и компанија "Ђак" су потписали споразум о сарадњи. Јуче су у посети овој компанији били генерални секретар Слободан Вишекруна и председник такмичарске комисије Владимир Кнежић, а домаћин им је била Тања Медвед, наша прослављена рукометашица и бренд менаџер у поменутој компанији.

У току разговора су укратко анализирани догађају и манифестације, на којим су се РСВ и Ђак појављивали као партнери, али се разговарало и о унапређењу сарадње у наредном периоду. Једна од најуспешнијих је засигурно било учешће селекција РСВ на фестивалима, који су одржани у Београду и Крагујевцу, на којим су наше селекције показале највећи квалитет у односу на остале регионе, а сви учесници су били обучени у "Hummel" спортску опрему.

Поред планираних манифестација, дооворено је да ће компанија "Ђак" у једном делу спонзорисати и део награда за финалне утакмице Купа Војводине, које се у фебруару одигравају у Оџацима, а у оквиру којих ће се одвијати и промоција мини рукомета и млађих узрасних категорија.

Такође, констатовано је да је велики број клубова и савеза, који су чланови Рукометног савез Војводине, остварио низ бенефита и погодности, куповином спортске опреме и реквизита по веома повољним ценама, што је и била примарна намера руководства савеза приликом потписивања споразума са овом реномираном компанијом.